Zdravo !
Moja Korpa

JVC KW-X830BT Auto radio

JVC KW-X830BT Auto radio

Šifra
13497
16.990,00 din.

• Android Music Playback (AUDIO MODE and AUTO MODE)
• Kvalitet zvuka 50W x 4
• USB
• Bluetooth
• Osvetljenje tastera: Varijabilno

Opis

JVC KW-X830BT Auto radio

Tip: Auto radio 

2-linijski VA LCD diplej

JVC KW-X830BT Auto radio opremljen je sa VA (Vertical Alignment) LCD panelom koji nude širi ugao gledanja i bolju vidljivost. 2-redni ekran pruža više informacija sa efektima animacije.

2-Zone osvjetljenja promenjive boje (2-DIN)

Možete pomešati osvetljenje prednjeg panela, podeljeno u 2 zone. 50 predefinisanih obrazaca (49 boja + 1 korisnička podešavanja boja) su dostupni za jednostavo prilagođavanje. Pored toga, ručnim podešavanjem je moguće podesiti svaku RGB boju u 32 koraka, pružajući ukupno 32.768 različitih boja za svaku zonu, 1 i 2, kako bi odgovarale vašim željama. Možete čak uživati u pokretnom osvetljenju, koje možete odabrati iz 10 boja animacije.

Bluetooth bežična tehnologija

JVC KW-X830BT Auto radio omogućava 2 veze za telefon: Možete da povežete dva telefona preko Bluetooth-a, sa sigurnim i jednostavnim uparivanjem. Pozivi na oba telefona mogu se primiti pritiskom na tipku na glavnoj jedinici.

Bluetooth hands-free profil 1.6
HPF 1.6 Širokopojasni govor je podržan, tako da sada možete uživati u praktičnom telefoniranju bez upotrebe ruku zajedno sa višim kvalitetom glasa i poboljšanim smanjenjem šuma.

iPhone® / Android ™ Bluetooth automatsko uparivanje:
Samo povežite svoj iPhone ili Android uređaj * preko USB-a i funkcija Bluetooth uparivanja će raditi. Nema komplikovane ručne procedure za brigu. ( Potrebna je * JVC aplikacija za reprodukciju muzike )

JVC Streaming DJ

Sa JVC KW-X830BT Auto radio-om povežite do 5 Bluetooth uređaja istovremeno, tako da vi i vaši prijatelji možete puštati muziku kao DJ.


Optimizacija zvuka

Izborom vrste zvučnika i udaljenost do centra mesta slušanja, uređaj će automatski podesiti tajming zvuka iz svakog zvučnika tako da će zvuk stići u isto vreme do mesta slušanja.

Podizanje zvuka:
Praktično rukovanje jačinom zvuka podešavanjem frekvencija.

Volume  EQ:
Povećavanje jačine zvuka EQ povećava specifične frekvencije u audio signalu radi kompenzacije uticaja buke na putu. Povećava frekvencije u muzici na koje utiče buka na putu.

Spotify Control

Slušajte Spotify * sa svog pametnog telefona sa glatkom kontrolom na glavnoj jedinici putem USB ili Bluetooth veze za iPhone i preko Bluetootha za Android uređaje.

Aplikacija daljinskog upravljača

Upravljajte izvorom prijemnika direktno sa pametnog telefona koristeći jednostavne pokrete prstima sa "JVC Remote" aplikacijom * koja je sada dostupna i za iOS i za Android. Možete čak da prilagodite postavke zvuka i da iz pametnog telefona vidite detaljne informacije o izvoru, kao što su naslov pesme, ime izvođača i slika albuma.

Opšte karakteristike:

Podržani formati: MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC
Kompatibilan sa Androidom i iPhone&iPod
Tjuner: FM/AM
RDS
24 stanice (18 FM + 6 AM)
Snaga: 4 x 50 W
USB
Bluetooth
HFP, A2DP, AVRCP
Pozivi bez ruku
Konekcija 2 telefona
Prepoznavanje glasa sa kompatibilnim telefonom
Osvetljenje displeja: Belo
Osvetljenje dugmića: Varijabilno
Subwoofer out 2 RCA Preouts, 2.5V
2 DIN
Back up memorija
13 pojasni ekvilajzer
Spotify Control

Detaljna Specifikacija

Detaljna Specifikacija
USB Da
Bluetooth Da
SD Card ne
Ipod ready Da
Aux ulaz prednji
DVD ne
Boja osvetljenosti dugmića varijabilno
Displej dvolinijski
Daljinski upravljač opciono
DIN 2 DIN
Proizvođač JVC

Komentari

Write Your Own Review
Samo registrovani kupci mogu komentarisati proizvode. Molimo Vas Ulogujte se ili napravite nalog