Zdravo !
Moja Korpa

Panasonic KX-T7705X-B Žični telefon sa LCD ekranom u dva reda

Panasonic KX-T7705X-B Žični telefon

• LCD ekran u dva reda (16 cifara)
• Caller ID
• Redial
• Spikerfon
• Mogućnost  zidne montaže
• Boja: Crna

Opis

Panasonic KX-T7705X-B Žični telefon

Tip: Žični telefoni

Panasonic KX-T7705X-B Žični telefon sa LCD ekranom u dva reda (16 cifara), identifikacijom dolaznih poziva-Caller ID, spikerfonom, 30 brojeva u Caller ID memorijii podešavanje jačine zvona i tona slušalice.

Ovaj uređaj sa izuzetnom svestranošću i naprednom tehnologijom koja omogućava kompanijama da lakše komuniciraju i sarađuju kako bi povećale produktivnost i postigle bolje rezultate.

Zidna montaža
Nema mesta na stolu? Panasonic KX-T7705X-B Žični telefon možete postaviti na praktičnu površinu ili je lako montirati na zid i uživati u njegovom prikladnim funkcijama a sa druge strane ostavite sebi dovoljno prostora na vašem radnom stolu. Kompaktan je i lak za postavljanje na malim prostorima, a postavljanje će potrajati nekoliko minuta i neće zahtevati posebnu obuku zaposlenh.

Panasonic KX-T7705X-B Žični telefon je jednostavan telefon idealan za kupce koji se brinu o budžetu. Jednostavna instalacija, jeftino održavanje i privlačan dizajn telefona koji se savršeno uklapa u ambijent vaše kuće ili radnog prostora. Predstavljen je u beloj i crnoj boji, tako da korisnik može lako da izabere telefon koji je se uklapa u eneterijer kancelarije.

Panasonic KX-T7705X-B Žični telefon pruža veću raznovrsnost i korisnost u setu malih i srednjih preduzeća, nudi efektivniji skup funkcija koje su potrebne za poslovanje. Jednostavna instalacija, jeftino održavanje i robustan dizajn smanjuju dugoročne troškove rada. 

3-Stepena jačina zvona
Jačina zvona može biti podešena na Isključeno, Nisko ili visoko. Postavite je na Off ( Isključeno) kada ne želite da vas ometaju tokom odmora ili sastanka. uz svetlosni indikator dolaznog poziva videćeta da vas neko poziva i kada je ton zvona isključen.

Karakteristike:

LCD ekran u dva reda (16 cifara)
Identifikacija dolaznih poziva - Caller ID
30 brojeva u Caller ID memoriji
Ponavljanje 5 poslednje biranih brojeva - Redial
Tonsko / Pulsno biranje
Podešavanje jačine zvona
Spikerfon
Podešavanje jačine tona slušalice
Mogućnost zidne montaže

Dimenzije (Š x D x V mm): 130 x 202.5 x 76.5
Težina (kg): 0.488

Boja: Crna

Proizvođać: Panasonic

Detaljna Specifikacija

Detaljna Specifikacija
Digitalna sekretarica ne
Broj slušalica 1
Displej u boji ne
osvetljen displej da
osvetljena tastatura ne
spikerfon da
Identifikacija poziva da
Proizvođač Panasonic
Boja Crna

Komentari

Write Your Own Review
Samo registrovani kupci mogu komentarisati proizvode. Molimo Vas Ulogujte se ili napravite nalog