Zdravo !
Moja Korpa

Panasonic KX-T7735 Sistemski telefon sa 12 programabilnih tastera

Panasonic KX-T7735 Sistemski telefon

Šifra
1952
16.800,00 din.

• 12 tastera za brojeve koje stalno pozivate
• Displej sa 3 linije, 16-karaktera
• Backlite LCD displej
• Spikerfon
• Auto answer taster
• Mute taster
• Boja: Bela

Opis

Panasonic KX-T7735 Sistemski telefon

Tip: Sistemski telefoni

Panasonic KX-T7735 Sistemski telefon je pouzdan napredni hibridni poslovni telefon koji ima dvadeset četiri programabilna dugmeta sa dvobojnim LED indikatorima tako da možete da vidite status svake linije sa samo jednim pogledom. Veliki, uočljivi indikator najavljuje dolazeće pozive ili poruke, zahvaljujući čemu možete sa rastojanja da znate da li imate poziv ili poruku.

Sa 3-linijskim, 16-karakternim LCD ekranom sa pozadinskim osvetljenjem i elegantnim dizajnom niskog profila, ovaj tip telefona je udoban i jednostavan za upotrebu. Višestruki ekran sa pozadinskim osvetljenjem omogućava vam da čitate dolazne i odlazne pozive u svim svetlosnim uslovima, dok navigacioni taster znači da možete lako da upravljate telefonom ili da ga konfigurišete.

Alfanumerički displej pruža korisne informacije kao što su status poziva datum i vreme. Caller ID je dostupan sa optionalnom karticom na centrali

Panasonic KX-T7735 Sistemski telefon olakšava komunikaciju bez upotrebe ruku sa integrisanim zvučnikom i priključkom za slušalice. Može povezati na telefonske centrale KX-TEA308CE, KX-TES824CE i KX-TEM824CE. Povezuje se sa instalacijom od četiri žice (dve parice). Za svaku od ovih centrala potreban je jedan sistemski telefon (KX-T7735CE ili KX-T7730CE), moguće je povezati i više sistemskih telefona.

Panasonic SIP-telefonski uređaji su fleksibilni, jednostavni za implementaciju, kompatibilni sa vodećim soft-switch tehnologijama i sposobni su da rastu uz vaše poslovanje. Ovo ne samo da osigurava da možete efikasno komunicirati sa svojim osobljem i klijentima, nego pomaže i da se smanje troškovi.

Svi Panasonic pogoni poštuju stroge procedure za kontrolu kvaliteta i svaki proizvod mora proći kroz obuhvatnu seriju testova pre napuštanja fabrike. Panasonic poslovni telefonski sistemi proizvode se u Japanu po najvišim standardima u fabrici koja je dobila ISO 9001 certifikat za dizajn, razvoj i proizvodnju telekomunikacione opreme. To je vaša garancija da svaki Panasonic PBX sistem nudi izvanredan kvalitet i pouzdanost.

KARAKTERISTIKE:

Alfanumerički displej sa 3 reda i 16 karaktera pruža korisne informacije kao što su:
Status poziva
Datum i vreme
Caller ID je dostupan sa optionalnom karticom na centrali
12 programabilnih tastera (crvena i zelena statusna dioda)
Lako korišćenje naprednih funckija pomoću tastera
BLF pokazuje koje su ekstenzije zauzete
Incoming call/message taster
Navigator taster (za brzo regulisanje tona i displeja)
Spikerfon
Auto answer taster
Mute taster

Boja: Bela

Proizvođač: Panasonic

Detaljna Specifikacija

Detaljna Specifikacija
Proizvođač Panasonic
Boja Bela
Tip centrale TES analogne
Displej LCD (Led backlight)
Displej u boji ne

Komentari

Write Your Own Review
Samo registrovani kupci mogu komentarisati proizvode. Molimo Vas Ulogujte se ili napravite nalog