USB

Mreža
 • JVC KD-X161 Auto radio snage 4x 45 W, LCD ekranom, AUX I USB ulazom ( Android reprodukcija muzike) i promenjivom bojom osvetljenja tastera.
  7.990,00 RSD
 • JVC KD-X162 Auto radio snage 4 x 50W sa skidajućom prednjom maskom i mogućnošću reprodukcije Android muzike (AUDIO MODE i AUTO MODE)
  7.990,00 RSD
 • JVC KD-X272BT Auto radio snage 4 x 50W , Bluetooth tehnologijom povezivanja i AUX i USB ulazom preko koga možete puniti vaš mobilni telefon.
  10.990,00 RSD
 • JVC KD-X560BT Auto radio snage 4x 45 W, sa 3" TFT LCD ekranom u boji, Bluetooth, AUX I USB ulazom i priključkom za parking kameru.
  16.990,00 RSD
 • JVC KW-X830BT Auto radio dvodinsk stereo uređaj koji omogućava punu kontrolu Android telefonom sa kojim možete osmisliti osvetljenje prednjeg panela.
  16.490,00 RSD
 • Kenwood KMM-105RY Auto radio snage 4x 45 W sa AUX I USB ulazom (iOS i Android kompatibilan) i zelenim osvetljenjem tastera.
  8.090,00 RSD
 • Kenwood KMM-BT206 Auto radio sa ugrađenim Bluetooth-om i USB konektorom, kompatibilan sa iOS i Android uređajima, LCD displejom itd.
  Cena sa popustom 10.990,00 RSD
  Cena 11.990,00 RSD

7 Proizvoda

Auto radio

Dodajte novu dimenziju zvuka u Vašem autu i odaberite najpovoljniji i najkavlitetniji model auto radija za Vašeg četvorotočkaša. Autoradio je definitivno tip proizvoda koji pravi napore da ide u korak sa vremenom. Naravno, to ne znači da su autoradiji prestali da izvršavaju svoj osnovni zadatak – da omoguće uživanje u muzici tokom vožnje. U našoj ponudi možete pronaći veli izbor auto radio uređaja JVC ili Kenwood proizvođača kojim ćete obogatiti enterijer vašeg automobila i omogućiti sebi i vašim saputnicima uživanje u omiljenoj muzici. Da bi ste odabrali adekvatan auto radio koji odgovara vašem automobili postoji nekoliko karakteristike uređaja ne koje bi trebalo da obratite pažnju

1 ili 2 DIN-a

Prva i osnovna podela radio uređaja je zavisno od visine 1 ili 2 DIN-a, ali i dubina ugradnje. Danas je sve vise modela naročito onih koji nemaju cd citace a imaju short body telo tako da mogu da se ugrade u većinu automobila. 2 din auto radio je većinom multimedilan uređaj od kojih neki imaju DVD i navigaciju.

AM/FM i DAB+

Pored FM/AM radio tjunere koji je uglavnom sastavni deo auto radija danas je svi više modela koji imaju i DAB+ prijem, iako još uvek nije rasprostranjeno u Srbiji DAB+ signal je svako skorija budućnost i sugurna investicija

Marine program

Ukoliko ste ljubitelji dzipova, kabrioleta ili imate plovilo pogledajte i našu ponudu iz marine programa. To su uređaji specijalno dizajnirani za vozila kod kojih je moguće da uređaj dođe u kontakt sa vodom. Uređaji se premazani specijalnim premazom tako da u otprorni na kvašenje vodom. Većina današnjih auto radio uređaja ima mogućnost povezivanja sa smart telefonima putem Bluetooth-a ili direktnim povezivanjem kablom što vam omogućava reprukciju muzike preko vašeg smart ili drugog uređaja. Kako u današnje vreme svi negde žurimo i obavljamo razne poslove u poktertu bluetoot opcija je jedna od jako bitnih. Uređaji sa bluetooth-om omogućavaju vam povezivanjem vašeg telefona i auto radia hands free razgovor koji je daleko bezbedniji. Na taj način moćićete da bezbeno obavljate razgovore u toku vožnje.

profile picture
Breg
Online Shop