O nama. Breg.rs online shop

O nama. Breg online shop www.breg.rs.

Breg.rs je deo grupe Flutto d.o.o koja se od 2002. godine velikim uspehom bavi veleprodajom žičnih i bežičnih telefona, telefonskih centrala, telefaks aparata, televizora, audio opreme, aparata za negu tela i prateće opreme jedne od vodećih svetskih. Pored oblasti telekomunikacija, naša delatnost obuhvata i prodaju audio opreme i zvučnika za sve vrste vozila.

Da bi išli u korak sa vremenom, samim modernim načinom poslovanja, kao i novim trendovima u društvu, odlučili smo se za našu Internet prodavnicu koja nosi naziv Breg.rs. Kao što govori i samo ime, da je to naša prodavnica tehnike , sa kojom imamo viziju da proširimo krug kupaca, olakšamo kupovinu našim postojećim kupcima.

Breg.rs je registrovan za prodaju robe na daljinu. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor prizvoda iz Auto programa, Telefona, Audio & Video opreme, Bele tehnike, malih kućnih aparata , kuhinjskih aparata, ali i mnogih drugih aparata.

Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva. Nadamo se da će te Vi prepoznati naš trud i znanje koje naš tim svakodenvno ulaže da bi Vama ponudili što modernije aparate za Vaš dom po najboljim cenama na tržištu.

Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta Breg.rs online shop-a se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u maloprodaji.

Kupovina u Breg.rs internet prodavnici je brza i jednostavno, i što je još važnije potpuno bezbedna i pouzdana. Potrošačima je omogućena besplatna dostava proizvoda na kućnu adresu za svaku kupovinu čija vrednost prelazi 5000 rsd, kao i plaćanje pozećem prilikom dostave robe.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o uslovima kupovine, načinu plaćanja i ostalim tehničkim detaljima.
Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta Breg.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Korisnicima sajta Breg.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca usmeno pri telefonskom pozivu, a i putem e-maila/SMS-a pismeno narudžba je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.
6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde porudžbine.

Garancija kvaliteta

Flutto d.o.o. kao vlasnik Breg online web shop-a garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.
Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
Garantni rok počinje danom prodaje uređaja, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca.

Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Reklamacije i povraćaj robe

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:
1) Reklamacija prilikom instalacije ili prvog puštanja - Ukoliko se prilikom instalacije ili prvog puštanja u rad konstatuje da je isporučeni prozvod oštećen, nekompletan, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. Davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku.

2) Reklamacija u garantom roku- Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac.

U tom slučaju, proizvod šaljete u servis isključivo na adresu ovlašćenog servisa koja je upisana na garantnom listu. U slučaju slanja proizvoda u neovlašćeni servis proizvod gubi garanciju.

U specijalnim slučajevima koji nisu gore predviđeni kontaktirajte nas na e-mail [email protected].

3) Otkazivanje porudžbine- U slučaju otkaza porudžbine prodavac Breg Online Shop snosi troškove transporta. Rok za povraćaj novca i utvrđivanje verodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja robe je 21 dan od prijema robe na servis. Nakon toga, ovlašćeni servis za taj proizvod donosi odluku da li će se kupcu dati nov proizvod ili će se izvršiti povraćaj novca. Za uvažene reklamacije prodavac u potpunosti snosi troškove transporta.

Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da:

- reklamirani proizvod donesete u servis naznačen na garantnom listu u originalnoj ambalaži
- da podnesete na uvid original garantnog lista i fiskalni račun
- da date opis neispravnosti
- nakon toga, sve informacije o statusu proizvoda koji je na servisu kupac isključivo dobija od ovlašćenog servisa gde je ostavio proizvod.

* Napomena: Ne snosimo odgovornost za memorijske kartice koje ostaju u telefonu, tablet računaru, fotoaparatu... Molim sve kupce pre slanja uređaja na servis da provere i izvade sve dodatne proizvode iz uređaja.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Breg Online Shop se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Uslovi plaćanja:

- Plaćanje pouzećem po preuzimanju robe
- Besplatna isporuka je za narudžbine preko 5000 RSD. Za druge narudžbine se cena dostave prikazuje u porudžbinenici. Za pojedine artikle čija je vrednost preko 5.000,00 RSD cena je izražena za lično preuzimanje u magacinu. Dostava se naplaćuje. Takvi artikli su vidno obeleženi u web shopp-u. 
- Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. Isporuku vrši kurirska služba, plaćanje je gotovinom.