Zdravo !
Moja Korpa 0
0,00 RSD

Slušalice i mikrofoni

Pretplatite se na RSS Feed

Slusalice i mikrofoni

Potrebne su vam slusalice za komjuter, telefon ili za slušanje muzike kod kuće? Na pravom ste mestu. Istražite naš sveobuhvatni asortiman slušalica Veliki asortiman po veoma povoljnima cenama renomiranih svetskih proizvođača.

Odaberite neki od modela iz velikog izbora različitih modela i proizvođača. Dobar proizvod iz ove kategorije značajno doprinosi uživanju, a na našem sajtu možete uživate u zaista širokom izboru modela. Takođe, tu je dijapazon različitih dizajna, što posebno dolazi do izražaja kod većih modela koji se nose na glavi.

Slusalice su praktičan i često jeftiniji način da kvalitetno uživate u omiljenoj muzici, igrama ili komunikaciji sa prijateljima.

Podela

Najčešća podela modela je upravo po nameni, od slušalica namenjenim glasovnim chat aplikacijama koje su izuzetno lagane sa fokusom na udobnosti i mikrofonu, gaming modelima koji pružaju nešto viši kvalitet zvuka, dobru izolaciju od spoljnih zvukova i interesantan dizajn, ili HiFi modelima koje su namenjene slušanju muzike, sa fokusom na kvalitetu zvuka.

Neki od modela dolaze sa integrisanim ili odvojivim mikrofonom i nemenji se pre svega za telefone ili za chatovanje putem racunara, dok su neki namenjeni samo slušanju, bez mogućnosti komunikacije. Slušalice namenjene mobilnim telefonima pored mikrofona, često dolaze i sa kontrolama za javljanje na pozive ili kontrolu multimedijalnih aplikacija.

Udobnost slušalica

Slusalice bi trebalo da mogu da se nose duže vreme, a da ne budu neprijatne. Postavljene čašice za uši i traka za glavu treba da se pobrinu za to. Izazov je ovde što se uši i oblik glave razlikuju od korisnika do korisnika. U našoj ponudu možete naći i slušalice koje su namenjene aktivnim korisnicima koje možete koristiti tokom treniga, dok su pojedine otporne na znoj i prskanje.

Povezivanje

Modeli bez mikrofona uglavnom poseduju standardni 3.5mm konektor koji možete povezati sa mobilnim telefonom ili računarom.
Modeli sa mikrofonom postoje u dve varijante, sa dva 3.5mm konektora (posebnim konektorom za mikrofon) namenjene računarima ili sa jednim 3.5mm konektorom namenjene mobilnim telefonima.

Žične ili bežične (bluetooth) slusalice

Ako su u pitanju žične slušallice obratite pažnju na dužinu kabla kako bi mogli nesmetano da nosite slušalice i uzivate u omiljenoj muzici.

Bežicni modeli slusalica su se najčešće povezuju bluetooth konekcijom, prirodno, nude neograničenu mobilnost, tako da korisnici mogu da sede malo dalje od računara. Međutim, ako se veza između slušalica i računara prekine, prenos može biti prekinut.

Dodatne opcije

Mnoge slušalice takođe imaju integrisanu kontrolu jačine zvuka koja je već ugrađena, tako da korisnici jednim pokretom zgloba mogu podesiti koliko će zvuk biti glasan ili tih. Što se tiče kontrole jačine zvuka, važno je da je laka za upotrebu i dovoljno osetljiva da bi mogla precizno da primeni i male promene.

Pogledajte našu kompletnu ponudu slušalica renomiranih proizvođača Panasonic, JVC, Canyon, Philips i još mnogi drugih.

View as Mreža Lista

1-18 od 70 proizvoda

Poređaj opadajuće
po strani
Strana
View as Mreža Lista

1-18 od 70 proizvoda

Poređaj opadajuće
po strani
Strana