Mobilni telefoni

Mobilni telefoni - Veliki izbor telefona renomiranih svetskih proizvođača po pristupačnim cenama.

U vremenu u kome živimo, mobilni telefoni su moćni i prenosivi mini računari koji mogu obavljati skoro svaki zadatak koji može i laptop. Od osnovnih funkcija kao što su upućivanje poziva i slanja tekstualnih poruka do snimanja visokokvalitetnih slika, slušanja muzike i GPS navigacije, pametni telefon je izuzetan gadžet koji je tokom vremena zamenio nekoliko drugih uređaja.

Kada je u pitanju izbor savršenog mobilnog telefona, svi traže različite stvari. Bez obzira da li tražite jednostavni uređaj sa prostim tasterima koji praktično koristi mrežne usluge, ili ste više za neki visokotehnološki touch screen pametni telefon kako biste surfovali internetom, svakako je ova vrsta uređaja poslata sastavni deo naših života.

Ovih dana retko viđate nekog bez mobilnog telefona u ruci. Oslanjamo se na njih za gotovo sve, od telefoniranja, pretrage nečega na internetu, do pronalaženja puta od tačke A do tačke B. Kupovina novog mobilnog telefona je zabavna i uzbudljiva, ali količina dostupnih uređaja na tržištu može biti ogromna.

Mobilni telefoni - Modeli i kakarateristike

Na tržištu je danas na desetine proizvođača i pregršt modela. Razlike su od nekih sitnih do postojanja neki opcija za koje mnogi od nas nisu ni čuli. Potražnja za modelima ne opada i trenutno je to grana industrije koja čini se iz sekunda u sekund napreduje.

Panasonic nudi jednu novu kategoriju mobilnih telefona a namenjena je na[im starijim članovima domaćinstva. S obzirom da se stariji ljudi slabije uklapaju sa novotarijama, panasonic je ponudio nekoliko modela koji se pre svega odlikuju velikom preglednošću ali i lakoćom rukovanja.

Modeli su dizajnirani tako da imaju poprilično pregledan displej dok su tasteri veliki. Meni je jednostavan i sveden na opošte operacije. Međutim kako ovo nebi bili telefoni koji su samo "prosti za rukovanje" panasonic se potrudio da ih prilagodi starijoj populaciji dodajući opcije koje će im u mnogome biti od pomoći.

Ono što je kakateristično za gotovo sve modele je kompatibilnost sa slušnim aparatima a jedno od možda najznačajnih SOS taster. SOS taster omogućava korisnicima da jednostavim pritiskom na dugme pozovu u pomoć nekoga od clanova porodice kada im pomoć zatreba. Zavisno od modela moguće je programirati i do 5 "hitnih brojeva" a pritskom na taster uređaj će automatski pozavoti jedan po jedan broj sve dok se neko ne javi i krene da pomogne korisniku koji je u nevolji.

Ostale razlike mogu biti estetste prirode, veličina, boja ali i velicina dipleja kao i neke dodatne opcije, tako da su se proizvođači potrudili da zadovolje kriterijume većem broju kupaca. Pogledajte kompletnu ponudu mobilnih telefona ali i drugih uređaja iz naše ponude i pronađite uređaj koji vam odgovara.

Mreža
 • Panasonic TF200 Mobilni telefon sa ekranom u boji od 2,4 inča, Bluetooth-om, Handsfree funkcijom i osvetljenim tasterima. Kompatibilan sa slušnim aparatom
  6.390,00 RSD
 • PANASONIC KX-TU110EXC Mobilni telefon za starije 1.77" ekranom, SOS tasterom, LED svetlom, velikim osvetljenim tasterima za lako rukovanje itd.
  3.990,00 RSD
 • Panasonic KX-TU155EXBN Mobilni telefon sa SOS tasterom, 2,4-inčni ekranom za lako čitanje i prektičnim postoljem za punjenje uređaja.
  6.390,00 RSD
 • Panasonic KX-TU155EXCN Mobilni telefon sa SOS tasterom, 2,4-inčni ekranom za lako čitanje i prektičnim postoljem za punjenje uređaja.
  6.390,00 RSD
 • Panasonic KX-TU155EXRN Mobilni telefon sa SOS tasterom, 2,4-inčni ekranom za lako čitanje i prektičnim postoljem za punjenje uređaja.
  6.390,00 RSD
 • Panasonic KX-TU160EXB Mobilni telefon za starije, sa SOS tasterom, 2,4-inčni ekranom za lako čitanje, velikim osvetljenim tasterima za lako rukovanje
  6.390,00 RSD
 • Panasonic KX-TU446EXG Mobilni telefon za starije sa SOS tasterom, TFT ekranom od 2.4 inča i baterijom od 1000mAh za do 5 sati razgovora.
  8.690,00 RSD
 • Panasonic KX-TU446EXR Mobilni telefon za starije sa SOS tasterom, TFT ekranom od 2.4 inča i baterijom od 1000mAh za do 5 sati razgovora.
  8.690,00 RSD
 • Philips DLK2412SB Vakumski nosač za mobilni telefon širina od 52mm do 95mm sa rotacijom od 360 stepeni, oslobađa ruke bilo kada i bilo gde!
  690,00 RSD

9 Proizvoda